Εκτυπωτικές Λύσεις

Γραφικές Τέχνες Σταφυλάς και digital printing - Εκτυπωτικές Λύσεις

Εκτυπωτικές Λύσεις από τις Γραφικές Τέχνες Σταφυλάς

Η πολύχρονη διαμονή μας στον χώρο των Γραφικών Τεχνών έχει σαν αποτέλεσμα ότι για κάθε εκτυπωτική εργασία μπορούμε να δίνουμε εκτυπωτικές λύσεις! Οι εκτυπώσεις offset και οι ψηφιακές εκτυπώσεις σίγουρα είναι κάτι που κατέχουμε καλά, αλλά δεν περιοριζόμαστε μόνο εκεί.

Η εξειδίκευσή μας στην Τεχνολογία των Γραφικών Τεχνών σημαίνει ότι έχουμε πρόσβαση σε κάθε είδους εκτύπωση μέσω των συνεργατών μας. Και για αυτό μπορούμε να λέμε ότι έχουμε την εκτυπωτική λύση για κάθε εργασία.

Οπότε αν χρειάζεται κάτι να τυπωθεί με μεταξοτυπία μπορούμε να το διεκπεραιώσουμε. Το ίδιο ισχύει είτε χρειαστεί βαθυτυπία και είτε χρειαστεί φλεξογραφία. Όμως καθώς για τα 3 προαναφερόμενα είδη εκτύπωσης δεν διαθέτουμε τον ανάλογο εξοπλισμό, δεν έχουμε ορίσει κατηγορία σε αυτό το site. Για την κάθε κατηγορία έχουμε ορίσει και σελίδα στο site.

Σαν κατηγορίες στις εκτυπωτικές λύσεις που προσφέρουμε, ορίζουμε πρώτα από όλα τις εκτυπώσεις offset καθώς και τις ψηφιακές εκτυπώσεις. Αυτές είναι οι δυο βασικές μέθοδοι εκτύπωσης που χρησιμοποιούμε. Οι δυο βασικές μέθοδοι εκτύπωσης που κατέχουμε καλά.

Η επόμενη κατηγορία που ορίζουμε είναι τα προσκλητήρια. Για την εκτύπωση των προσκλητηρίων βέβαια χρησιμοποιούμε είτε την λιθογραφία offset είτε ψηφιακά μέσα. Όμως τα βάζουμε σε ξεχωριστή κατηγορία, καθώς αρκετά προσκλητήρια θέλουν ιδιαίτερη εργασία μετεκτυπωτικά. Βέβαια ξεχωριστή κατηγορία είναι η κατασκευή της μακέτας, που προηγείται της εκτύπωσης.

Τέλος αν και δεν έχει σχέση με την εκτύπωση, αλλά είναι μια δραστηριότητα της επιχείρησης, έχουμε την κατηγορία Κατασκευή Ιστοσελίδας. Που αναφέρεται στο στήσιμο, την συντήρηση και την προώθησή ιστοσελίδων.

κάντε click στην εκτυπωτική λύση που ψάχνετε

Εκτυπωτικές Λύσεις – Εκτυπώσεις Offset

Εκτύπωση αντιτύπων χρησιμοποιώντας την εκτυπωτική μέθοδο λιθογραφίας offset (για συντομία offset). Είναι μια εκτυπωτική λύση που οι Γραφικές Τέχνες Σταφυλάς εξειδικεύονται για πάνω από 2 δεκαετίες . Η μέθοδος offset είναι η εκτυπωτική λύση όταν θέλουμε μεγάλο τιράζ εντύπων σε χαρτί, χαρτόνι ή αυτοκόλλητο. Με αυτήν την μέθοδο μπορούμε να τυπώσουμε είτε με την κλασσική τετραχρωμία (cmyk) αλλά και με pantone χρώματα (μονόχρωμη – δίχρωμη – τρίχρωμη εκτύπωση). Ακολουθώντας τον σύνδεσμο Εκτυπώσεις Offset, είτε κάνοντας κλικ στην γραφική απεικόνιση από πάνω, ανακατευθύνεστε στην ανάλογη σελίδα. Εκεί μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την μέθοδο εκτύπωσης αλλά και μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναφορά. Και φυσικά μπορείτε να βρείτε και δείγματα της δουλειάς μας.

Εκτυπωτικές Λύσεις – Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Ψηφιακές εκτυπώσεις είναι εκτυπώσεις από μηχανήματα (printers – plotters) συνδεμένα σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Με αυτήν την εκτυπωτική μέθοδο είμαστε ευέλικτοι όσον αφορά το τιράζ της εκτύπωσης οπότε είναι η λύση για λίγα αντίτυπα. Αλλά είναι και η μοναδική εκτυπωτική λύση για εκτύπωσες σε μεγάλο μέγεθος, πάνω σε καμβά, σε πλαστικό αυτοκόλλητο, σε ταπετσαρία κλπ. Επίσης μπορούν να τυπωθούν και δύσκολα υλικά όπως το ξύλο, το γυαλί, το πλεξιγκλάς κλπ. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο Ψηφιακές Εκτυπώσεις (ή κάντε κλικ στο εικονίδιο) και θα βρείτε δείγματα από εκτυπώσεις με αυτή την μέθοδο. Επίσης μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το είδος των εκτυπώσεων.

Κατασκευή Ιστοσελίδων – Web Design

Η επιχείρηση Γραφικές Τέχνες Σταφυλάς μπορεί να σας δώσει με λύσεις και πάνω στον τομέα του διαδικτύου. Το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι εξοπλισμένο για αυτόν τον σκοπό. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή & την υποστήριξη δυναμικών σελίδων στο διαδίκτυο καθώς και ιστοσελίδων e-shop. Επίσης ειδικευόμαστε στην προώθηση των ιστοσελίδων με την χρήση Google Ads, SEO και κοινωνικών δικτύων (Facebook, twitter, Pinterest, Instagram, LinkedIn κλπ.). Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να ανακατευθυνθείτε στην σελίδα Κατασκευή Ιστοσελίδων ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονίδιο πιο πάνω.

Και πιο ιδιαίτερα...

Εκτυπωτικές λύσεις για Προσκλητήρια

Οι Γραφικές Τέχνες Σταφυλάς σας προτείνουν την εκτυπωτική λύση που χρειάζεσθε για το προσκλητήριο σας. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε ή να εκτυπώσουμε καινούρια, ξεχωριστά και μοναδικά προσκλητήρια για την δική σας ιδιαίτερη περίσταση. Δώστε μας την ιδέα σας και εμείς θα σας την υλοποιήσουμε. Ή φτιάχνουμε μαζί το ιδανικό προσκλητήριο για εσάς από την αρχή. Βέβαια διαθέτουμε και μια μεγάλη ποικιλία από έτοιμα προσκλητήρια όπου μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει. Είτε θέλετε οικονομικό προσκλητήριο, είτε έχετε απαίτηση για κάτι περισσότερο, έχουμε την λύση. Κάντε κλικ στο εικονίδιο ή ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να περιηγηθείτε στην σελίδα Προσκλητήρια του ιστότοπού μας. Εκεί θα βρείτε ήδη τυπωμένα προσκλητήριά, αλλά και περισσότερες πληροφορίες και προτάσεις…

Μακέτες

Μακέτα είναι το πρότυπο που θέλουμε να αναπαράγουμε σε ένα ή πολλά αντίτυπα. Με την εισαγωγή του ηλεκτρονικού υπολογιστή στον χώρο των Γραφικών Τεχνών πλέον η μακέτα δεν γίνεται στο χέρι. Υπάρχουν αρκετά σχεδιαστικά προγράμματα και επεξεργασίας εικόνων για τον σχεδιασμό της μακέτας. Το προσωπικό της επιχείρησης Γραφικών Τεχνών Σταφυλάς είναι πλήρως καταρτισμένο στην χρήση αυτών των προγραμμάτων. Το αποτέλεσμα είναι να σας προσφέρουμε αρκετές λύσεις πάνω στην μακέτα. Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε τον σύνδεσμο Μακέτες, όπου θα βρείτε και ένα ενδεικτικό portfolio με εργασίες μας.

Καθώς οι Γραφικές Τέχνες σημαίνουν τέχνη...

Γραφικές Τέχνες Σταφυλάς και digital printing - Εκτυπωτικές Λύσεις

Εντάξαμε στο site μας άλλες δυο σελίδες, αφιερωμένες στην τέχνη. Πιο συγκεκριμένα στις Καλές Τέχνες. Έτσι έχουμε μια σελίδα αφιερωμένη στην 7η τέχνη, κινηματογράφο. Βέβαια δεν φτιάχνουμε ταινίες αλλά αρκετά όμορφα video που ανεβαίνουν στο YouTube. Ακολουθήστε μας.

Και δεν ξεχνάμε τις Εικαστικές Τέχνες. Οπότε έχουμε άλλη μια σελίδα αφιερωμένη σε αυτές! Έτσι στηρίζουμε και έναν καλλιτέχνη που τώρα γεννιέται!

We create Graphic Arts satisfying all the needs

Εκτυπωτικές Λύσεις